Jouw regio in beeld Bekijk en vergelijk economische data

Nu met actuele cijfers economische impact coronacrisis. Kies eerst een thema, daarna je gebied.

• Hoveniers zijn niet aan te slepen

/ Edward Diemel
    Het aantal hoveniers in Nederland groeit al jaren. De teller staat nu op iets meer dan dertienduizend. Maar wie dit voorjaar graag zijn tuin wil laten doen, komt bedrogen uit. Volgens de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is de vraag nog niet eerder zo groot geweest als nu.
  • Veel bedrijven niet bezig met klimaatakkoord

• Wie laat de hond uit?

/ Edward Diemel
    Tijdens de coronacrisis is de vraag naar huisdieren, waaronder honden, fors toegenomen. Maar wat als we straks weer naar het werk mogen: wie laat dan de hond uit? Inschrijvingen in het KVK Handelsregister laten zien dat we ons daar geen zorgen over hoeven te maken. De afgelopen 5 jaar is het aantal hondenuitlaatservices met bijna 52% gestegen.

Doe de KVK Toekomstverkenning

Data alleen is niet genoeg om daadwerkelijk een verandering in te zetten. Maak daarom gebruik van KVK Toekomstverkenning: een georganiseerde dialoog over hoe de regio zich onderscheidt en waar economische kansen liggen.

Doe de verkenning